Ετήσια αύξηση 1,6% κατέγραψε η κατανάλωση φυσικού αερίου την περίοδο Ιανουαρίου-Μαρτίου 2020

Ετήσια αύξηση 1,6% κατέγραψε η κατανάλωση φυσικού αερίου την περίοδο Ιανουαρίου-Μαρτίου 2020

Ετήσια αύξηση 1,6% στα 78,5 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα κατέγραψε η κατανάλωση φυσικού αερίου στην Κίνα, την περίοδο Ιανουαρίου-Μαρτίου, σύμφωνα με την αρμόδια επιτροπή Ανάπτυξης και Μεταρρυθμίσεων (NDRC).

Κατά την ίδια περίοδο, η παραγωγή φυσικού αερίου έφτασε στα 47,8 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα, καταγράφοντας ετήσια αύξηση 7,9% από την προηγούμενη χρονιά. Οι εισαγωγές φυσικού αερίου αυξήθηκαν κατά 1,8% σε ετήσια βάση, στα 24,66 εκατομμύρια τόνους, σύμφωνα με την NDRC.

Εξάλλου, τα έσοδα των κινεζικών σιδηροδρόμων (China State Railway Group Co., Ltd.) κατέγραψαν ετήσια αύξηση 3,6% στα 1,13 τρισεκατομμύρια γουάν (περίπου 160 δισεκατομμύρια δολάρια) το 2019, όπως ανέφερε η εταιρία στην ετήσια αναφορά της. Κατά την ίδια περίοδο, τα καθαρά κέρδη έφτασαν στα 2,52 δισεκατομμύρια γουάν, αυξημένα κατά 480 εκατομμύρια γουάν από την προηγούμενη χρονιά.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πιστεύω στις προοπτικές της κυπριακής αμυντικής βιομηχανίας» - Συναντήθηκε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Α. Κουμπέλιους ο ΠτΔ

«Πιστεύω στις προοπτικές της κυπριακής αμυντικής βιομηχανίας» - Συναντήθηκε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Α. Κουμπέλιους ο ΠτΔ

Συνάντηση με τον Ευρωπαίο Επίτροπο για την Άμυνα κ. Άντριους Κουμπέλιους είχε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την οποία υπογραμμίστηκε η μεγάλη σημασία για την ΕΕ στο σύνολο της,  της ενίσχυσης της ρήτρας περί αμοιβαίας συνδρομής στη βάση του άρθρου 42,7 της ΣΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE