Τηλεμαραθώνιος προς στήριξη των Νεοϋρκέζων λόγω κορωνοϊού

Τηλεμαραθώνιος προς στήριξη των Νεοϋρκέζων λόγω κορωνοϊού

Τηλεμαραθώνιο διοργανώνει στις 11 Μαϊού η μεγαλύτερη νεοϋορκέζικη οργάνωση κατά της φτώχειας, η Robin Hood, σε συνεργασία με τον δημοσιογραφικό οργανισμό iHeartMedia με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για να βοηθηθούν οι Νεοϋορκέζοι εκείνοι οι ζωές των οποίων έχουν επηρεαστεί σοβαρά από τον κορωνοϊό.


Στον τηλεμαραθώνιο, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 19.00 τοπική ώρα, θα συμμετάσχουν πολλοί διάσημοι καλλιτέχνες, ανάμεσά τους οι: Μπάρμπρα Στρέιζαντ, Μπέτι Μίντλερ, Τζέικ Γκίλενχαλ, Τζένιφερ Λόπεζ, Τζίμι Φάλον, Τζουλιάν Μουρ, Ρόμπερτ ντε Νίρο, Σπάικ Λι, Μπον Τζόβι, Μπίλι Τζόελ, Μαράια Κάρεϊ και Στινγκ, αλλά και ο κυβερνήτης της πολιτείας της Νέας Υόρκης Αντριου Κουόμο και ο δήμαρχος της πόλης Μπιλ ντε Μπλάζιο.

Την διάρκειας μιας ώρας τηλεοπτική εκδήλωση θα παρουσιάσει η Τίνα Φέι, ηθοποιός, σεναριογράφος και παραγωγός. Το σύνολο του ποσού που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί για τη σίτιση, τη στέγαση, την οικονομική ενίσχυση, την νομική εκπροσώπηση, την ιατρική βοήθεια, την ψυχιατρική βοήθεια και την εκπαίδευση των κατοίκων της Νέας Υόρκης ώστε να μπορέσουν να ξαναχτίσουν τη ζωή τους μετά το πέρας της πανδημίας.

Η ιστοσελίδα για τον τηλεμαραθώνιο αναφέρει ότι στόχος είναι ένα εκατομμύριο Νεοϋορκέζοι να δωρίσουν από 10 δολάρια "για να υποστηρίξουν τους γείτονές μας που μας χρειάζονται τώρα περισσότερο από ποτέ".

Σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς, περισσότεροι από 3,5 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον κόσμο έχουν διαγνωστεί με κορωνοϊό. Σχεδόν 200.000 κρούσματα είναι στην Πόλη της Νέας Υόρκης, όπου περίπου 19.000 ασθενείς έχουν πεθάνει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE