ΛΕΜΕΣΟΣ: Η Καθημερινότητα επιστρέφει σιγά σιγά – Η κατάσταση που επικρατεί στον παραλιακό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Η Καθημερινότητα επιστρέφει σιγά σιγά – Η κατάσταση που επικρατεί στον παραλιακό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένα απόγευμα που ξύπνησε στις μνήμες μας τις παλιές καλές ανοιξιάτικες μέρες αντικρίσαμε την Δευτέρα (04/05), στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού.

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου 

Περισσότερα αυτοκίνητα στους δρόμους, πιο πολλοί άνθρωποι στα πεζοδρόμια, με μάσκες ή χωρίς και περισσότερη ζωή στο κόσμο.

Ήταν σίγουρα μια άλλη Δευτέρα, που μας έκανε να αισθανθούμε για πρώτη φορά την άνοιξη φέτος παρόλο που βρισκόμαστε στον τελευταίο της μήνα.

Μάσκες, έλεγχοι, και αποστάσεις είναι η νέα καθημερινότητα που διαμορφώνεται και πρέπει όλοι μας να συμμορφωθούμε με αυτή και να εκτιμήσουμε ακόμα και την πιο μικρή χαλάρωση έχοντας πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μας τις δύσκολες μέρες που περάσαμε όλοι τους τελευταίους δύο μήνες.

Δείτε τι επικρατούσε στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού το απόγευμα (04/05):

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.