ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: Ενημερώθηκε από τον Υπουργό Άμυνας για το σχεδιασμό της Αστυνομίας

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: Ενημερώθηκε από τον Υπουργό Άμυνας για το σχεδιασμό της Αστυνομίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, σύσκεψης με τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Γιώργο Σαββίδη και τον Αρχηγό της Αστυνομίας Κύπρο Μιχαηλίδη. 

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η ενημέρωση του Προέδρου της Δημοκρατίας αναφορικά με τους σχεδιασμούς της Αστυνομίας για αυστηρότερους ελέγχους, προκειμένου να διασφαλιστεί η τήρηση και των νέων μέτρων που αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο, αναφέρεται σε γραπτή δήλωση του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου Παναγιώτη Σεντώνα.

Προστίθεται ότι κατά τη σύσκεψη συζητήθηκε, επίσης, ο συντονισμός των διαφόρων κρατικών Υπηρεσιών που εμπλέκονται έτσι ώστε να διασφαλιστεί η αποτελεσματική παρακολούθηση της τήρησης των προστατευτικών και προληπτικών μέτρων. 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE