Για τη διαχείριση της πανδημίας, συζήτησαν τηλεφωνικά Πρόεδρος Αναστασιάδης και Πρωθυπουργός της Ελλάδας

Για τη διαχείριση της πανδημίας, συζήτησαν τηλεφωνικά Πρόεδρος Αναστασιάδης και Πρωθυπουργός της Ελλάδας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης είχε τη Δευτέρα 04/05, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε ανταλλαγή απόψεων για τη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού και των συνεπειών της.

Σύμφωνα με γραπτή δήλωση του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Παναγιώτη Σεντώνα, η συζήτηση επικεντρώθηκε, κυρίως, στη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων και την επαναλειτουργία τομέων οικονομικής δραστηριότητας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο, αφού και οι δύο χώρες εισέρχονται σήμερα στην πρώτη φάση χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων.
 
Έγινε, επίσης, ανταλλαγή απόψεων για θέματα που βρίσκονται αυτή την περίοδο ψηλά στην ατζέντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καταλήγει ο κ. Σεντώντας.

Από ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Αρμενία για την Σύνοδο Πολιτικής Κοινότητας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Στην Αρμενία για την Σύνοδο Πολιτικής Κοινότητας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Στη Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας που πραγματοποιείται - σήμερα - στην Αρμενία, θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE