ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ένας ασθενής και 15 με ύποπτα συμπτώματα νοσηλεύονται στο ΓΝ Λεμεσού

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  Ένας ασθενής και 15 με ύποπτα συμπτώματα νοσηλεύονται στο ΓΝ Λεμεσού

Στο 5ο όροφο του ΓΝ Λεμεσού νοσηλεύονται την Δευτέρα (4/5) 15 ασθενείς με ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού καθώς και ένα άτομο που προσβλήθηκε από τον ιό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΟΚΥπΥ, μέχρι το μεσημέρι, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του δημόσιου νοσηλευτηρίου της Λεμεσού νοσηλεύεται διασωληνωμένοι, ένας ασθενής με κορωνοϊό και ένας με ύποπτα συμπτώματα.

Στον 5ο όροφο νοσηλεύονται συνολικά 16 άτομα, 15 με ύποπτα συμπτώματα COVID-19 και ένα που έχει προσβληθεί από τον ιό.

Εξάλλου, από τις επτά χθες βράδυ μέχρι τις επτά σήμερα το πρωί, εξετάστηκε ένα άτομο στο ΤΑΕΠ του ΓΝ Λεμεσού, και κρίθηκε αναγκαίο να γίνει εισαγωγή.

Στον Θάλαμο Βραχείας Νοσηλείας, που λειτουργεί στη ψυχιατρική πτέρυγα, εξετάστηκαν έξι πολίτες, με δυο από αυτούς να γίνονται εισαγωγή.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE