ΛΕΜΕΣΟΣ-ΥΚΑΝ: 23χρονος και 19χρονος έπεσαν σε μπλόκο - Ζυγαριά ακριβείας, κινητά, σπαστήρες, 76.000 ευρώ και 230 γραμμάρια η λεία

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΥΚΑΝ: 23χρονος και 19χρονος έπεσαν σε μπλόκο - Ζυγαριά ακριβείας, κινητά, σπαστήρες, 76.000 ευρώ και 230 γραμμάρια η λεία

Συνελήφθησαν δύο νεαροί, ηλικίας 23 και 19 χρονών αντίστοιχα, για υπόθεση παράνομων ουσιών μετά από έλεγχο σε μπλόκο της ΥΚΑΝ.

Συγκεκριμένα γύρω στις 7:00 χθες το απόγευμα, μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι πιο πάνω.

Κατά τον έλεγχο που διενήργησαν εντόπισαν στο αυτοκίνητο ποσότητα πράσινης, ξηρής φυτικής ύλης, πιθανότατα κάνναβης, βάρους 44 γρ., μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης, δυο κινητά τηλέφωνα, δυο σπαστήρες με ίχνη κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 610 ευρώ.

Στη συνέχεια διενεργήθηκε έλεγχος στην οικία του 23χρονου, όπου ανευρέθηκε το χρηματικό ποσό των 75. 950 ευρώ, καθώς επίσης και δυο σπαστήρες.

Επίσης σε έλεγχο που έγινε στη μοτοσικλέτα του 23χρονου, εντοπίστηκε ποσότητα πράσινης, ξηρής φυτικής ύλης, πιθανότατα κάνναβης, βάρους 190 γρ.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη η Αναπληρώτρια ΓΓ ΟΗΕ, Ρόζμαρι ντι Κάρλο, όπου θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Η κα Ντι Κάρλο η οποία ολοκλήρωσε τις επαφές της στη Λευκωσία, αναμένεται να συζητήσει με την Ελληνική κυβέρνηση τα βήματα τα οποία θα πρέπει να γίνουν, μέχρι τη διεξαγωγή της άτυπης πενταμερούς, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, στη Γενεύη.