Τι τρέχει με τον Γιαννούλη…

Τι τρέχει με τον Γιαννούλη…

Στη Ρωσία γράφουν εκ νέου για το ενδιαφέρον της Λοκομοτίβ Μόσχας για τον Δημήτρη Γιαννούλη, ωστόσο οι συζητήσεις του ΠΑΟΚ έχουν προχωρήσει με άλλη ομάδα…

Βασική προτεραιότητα ενόψει καλοκαιριού για τον ΠΑΟΚ παραμένουν οι πωλήσεις και η υπόθεση του Δημήτρη Γιαννούλη έχει προχωρήσει με συγκεκριμένη ομάδα του εξωτερικού, που δεν είναι ούτε η Αταλάντα, ούτε η Μπεσίκτας, ούτε και η Λοκομοτίβ Μόσχας.

Ρωσικά δημοσιεύματα αναφέρονται την Κυριακή (3/5) εκ νέου στο ενδιαφέρον των Μοσχοβιτών για τον Έλληνα διεθνή αμυντικό του ΠΑΟΚ, ωστόσο πέραν του φιλολογικού ενδιαφέροντος δεν υπάρχει κάτι περισσότερο από την πλευρά της Λοκομοτίβ. Τώρα, γράφεται, πως οι Ρώσοι ενδέχεται να επανέλθουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την απόκτηση του Κατερινιώτη μπακ.

Πάντως η μοναδική ομάδα που το έχει κάνει είναι η Ρεν. Η γαλλική ομάδα δεν έχει βγάλει ποτέ το όνομα του Γιαννούλη από τις λίστες της κι είναι αυτή που έχει προχωρήσει περισσότερο στην συγκεκριμένη υπόθεση με νούμερα και ποσά.

Πηγή: www.gazzetta.gr

The post Τι τρέχει με τον Γιαννούλη… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE