Ανακοίνωσε τον διάδοχο του Κλοπ η Ντόρτμουντ

Ανακοίνωσε τον διάδοχο του Κλοπ η Ντόρτμουντ

Τέσσερις μόλις ημέρες μετά την γνωστοποίηση της φυγής του Γιούργκεν Κλοπ από τη Ντόρτμουντ στο τέλος της σεζόν, η ομάδα της Βεστφαλίας ανακοίνωσε τον άνθρωπο που θα τον διαδεχτεί στον πάγκο.

Τα ρεπορτάζ των γερμανικών ΜΜΕ που έκαναν λόγο για έλευση του Τόμας Τούχελ αντί του Γιούργκεν Κλοπ στο φινάλε της σεζόν επιβεβαιώθηκε απόλυτα, με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ να ανακοινώνει επίσημα το μεσημέρι της Κυριακής πως ο 41χρονος τεχνικός θα αναλάβει καθήκοντα πρώτου προπονητή από την 1η Ιουλίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας θα συναντηθεί με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Ερσίν Τατάρ, όπως μετεδόθηκε στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE