Ανακοίνωσε τον διάδοχο του Κλοπ η Ντόρτμουντ

Ανακοίνωσε τον διάδοχο του Κλοπ η Ντόρτμουντ

Τέσσερις μόλις ημέρες μετά την γνωστοποίηση της φυγής του Γιούργκεν Κλοπ από τη Ντόρτμουντ στο τέλος της σεζόν, η ομάδα της Βεστφαλίας ανακοίνωσε τον άνθρωπο που θα τον διαδεχτεί στον πάγκο.

Τα ρεπορτάζ των γερμανικών ΜΜΕ που έκαναν λόγο για έλευση του Τόμας Τούχελ αντί του Γιούργκεν Κλοπ στο φινάλε της σεζόν επιβεβαιώθηκε απόλυτα, με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ να ανακοινώνει επίσημα το μεσημέρι της Κυριακής πως ο 41χρονος τεχνικός θα αναλάβει καθήκοντα πρώτου προπονητή από την 1η Ιουλίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE