Τρεις θάνατοι και 8 νέα περιστατικά κορωνοϊού στην Ελλάδα

Τρεις θάνατοι και 8 νέα περιστατικά κορωνοϊού στην Ελλάδα

Οκτώ νέα κρούσματα κορωνοϊού καταγράφηκαν στην Ελλάδα σήμερα και τρεις νέοι θάνατοι. Συνολικά 143 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους από κορωνοϊό στη χώρα, ενώ τα συνολικά κρούσματα έχουν φτάσει τα 2620. 


Έχουν συνολικά ελεγχθεί 78207 κλινικά δείγματα, ενώ 37ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης, ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας της Ελλάδας, Σωτήρης Τσιόδρας αναφέρθηκε και στην έγκριση του φαρμάκου Remdesivir στις ΗΠΑ. «Επετράπη στις ΗΠΑ η χρήση του, αν και με προσωρινή έγκριση, λόγω του κατεπείγοντος που παρουσιάζεται σε επίπεδο δημόσιας υγείας. Θα αρχίσει να χορηγείται σε παιδιά με χαμηλή οξυγόνωση. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε πως δεν έχουμε στα χέρια μας όλες τις απαντήσεις», είπε ο κ. Τσιόδρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος που άλλαξε την πορεία της Κύπρου: Το έργο του Γιώργου Βασιλείου που άφησε εποχή - VIDEO

Ο Πρόεδρος που άλλαξε την πορεία της Κύπρου: Το έργο του Γιώργου Βασιλείου που άφησε εποχή - VIDEO

Θλίψη σκόρπισε σε ολόκληρη την κυπριακή κοινωνία, η είδηση θανάτου του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργου Βασιλείου. 

BEST OF TOTHEMAONLINE