ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ακόμη 94 θάνατοι και 945 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ακόμη 94 θάνατοι και 945 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

Ακόμη 94 θάνατοι και 945 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο στη Γερμανία .

Ακόμη 94 ασθενείς υπέκυψαν στην COVID-19, την ασθένεια που προκαλεί ο κορωνοϊός, το περασμένο εικοσιτετράωρο στη Γερμανία, όπου το σύνολο των θυμάτων της πανδημίας αυξήθηκε έτσι σε 6.575, σύμφωνα με τα δεδομένα που συγκεντρώνει και μεταφορτώνει στον ειδικό ιστότοπο που έχει δημιουργήσει το Robert Koch-Institut, το οποίο είναι ειδικευμένο στις μολυσματικές ασθένειες.

Ο ημερήσιος απολογισμός είναι πολύ μικρότερος από εκείνον που καταγραφόταν την προηγουμένη (193). Το ίδιο διάστημα καταγράφηκαν 945 νέα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2, με τον αριθμό των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί να φθάνει πλέον τους 161.703, πάντα κατά τα στοιχεία του Ινστιτούτου Ρόμπερτ Κοχ.

Τα νέα κρούσματα κατέγραψαν επίσης αξιοσημείωτη μείωση σε σύγκριση με αυτά που επιβεβαιώνονταν την προηγουμένη (1.639).

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πότε θα αποφασίσουν τα επόμενα βήματα για την ΑΤΑ οι συντεχνίες

Πότε θα αποφασίσουν τα επόμενα βήματα για την ΑΤΑ οι συντεχνίες

Τα επόμενα βήματά τους για τη διεκδίκηση της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής θα αποφασίσουν την 1η Σεπτεμβρίου οι συνδικαλιστικές οργανώσεις, όπως είπε στο ΚΥΠΕ, η ΓΓ της ΠΕΟ, Σωτηρούλα Χαραλάμπους.

BEST OF TOTHEMAONLINE