ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ακόμη 94 θάνατοι και 945 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ακόμη 94 θάνατοι και 945 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

Ακόμη 94 θάνατοι και 945 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο στη Γερμανία .

Ακόμη 94 ασθενείς υπέκυψαν στην COVID-19, την ασθένεια που προκαλεί ο κορωνοϊός, το περασμένο εικοσιτετράωρο στη Γερμανία, όπου το σύνολο των θυμάτων της πανδημίας αυξήθηκε έτσι σε 6.575, σύμφωνα με τα δεδομένα που συγκεντρώνει και μεταφορτώνει στον ειδικό ιστότοπο που έχει δημιουργήσει το Robert Koch-Institut, το οποίο είναι ειδικευμένο στις μολυσματικές ασθένειες.

Ο ημερήσιος απολογισμός είναι πολύ μικρότερος από εκείνον που καταγραφόταν την προηγουμένη (193). Το ίδιο διάστημα καταγράφηκαν 945 νέα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2, με τον αριθμό των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί να φθάνει πλέον τους 161.703, πάντα κατά τα στοιχεία του Ινστιτούτου Ρόμπερτ Κοχ.

Τα νέα κρούσματα κατέγραψαν επίσης αξιοσημείωτη μείωση σε σύγκριση με αυτά που επιβεβαιώνονταν την προηγουμένη (1.639).

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE