ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ- ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ: Προσωποκράτηση σε 4 άτομα - Εντοπίστηκε το κινητό της λοχία , ποια η κατάσταση της υγείας της

ΛΕΜΕΣΟΣ- ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ: Προσωποκράτηση σε 4 άτομα - Εντοπίστηκε το κινητό της λοχία , ποια η κατάσταση της υγείας της

Στην σύλληψη 4 ατόμων προέβη η αστυνομία για την υπόθεση επίθεσης σε γυναίκα λοχία της Αστυνομίας, που μαζί με συνάδελφο της είχαν μεταβεί στην περιοχή Αγίου Αθανασίου στη Λεμεσό, στο πλαίσιο πληροφορίας για παραβίαση του περί λοιμοκάθαρσης νόμου.

Τα 20 περίπου νεαρά πρόσωπα ηλικίας 25-20 ετών έπαιζαν ποδόσφαιρο σε γήπεδο μίνι φουτμπόλ  στον Άγιο Αθανάσιο, παραβιάζοντας τα περιοριστικά μέτρα.

Στα 4 άτομα που συνεληφθησαν επιβλήθηκε 5ήμερη προσωποκράτηση ενώ σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου του ΤΑΕ Λεμεσού Γιαννάκη Σωτηριάδη, αναζητούνται και τα υπόλοιπα πρόσωπα απο τα 20 που παραβίασαν το Διάταγμα και προέβησαν σε δημοσια εξυβριση.

Δυο απο τα άτομα που συνελήφθησαν είναι και τα πρόσωπα που επιτέθηκαν στην γυναίκα λοχία προκαλώντας της ρωγμώδες καταγμα άνω γναθου με αποτέλεμα να μετακινηθούν και κάποια εμφυτεύματα τα οποία είχε και να χρειαστεί να υποβληθεί σε ανάλογη επέμβαση απο γναθοχειρούργο.

Να σημειωθεί οτι κατα την επίθεση, απέσπασαν και το κινητό της λοχία, το οποίο εντοπίστηκε ωστόσο καταστρεμένο.

Οι νεαροί αντιμετωπίζουν κατηγορίες για 7 ποινικά αδικήματα τόσο σε βαθμό κακουργήματος όσο και πλημμελήματος.

Ο κ.Σωτηριάδης ήταν ξεκθάρος ότι η αστυνομία δεν θα ανεχτεί τέτοιες συμπεριφορές επίθεσης προς μέλη της πόσο μάλλον εν ώρα καθήκοντος και οτι η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης, με ποινικές διώξεις. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top