TUI: Καλές πιθανότητες για τουρισμό στην Κύπρο σύντομα

TUI: Καλές πιθανότητες για τουρισμό στην Κύπρο σύντομα

O επικεφαλής του γερμανικού τουριστικού ομίλου TUI, Φριτς Γιούσεν με δηλώσεις του στο περιοδικό «Σπίγκελ» εκτιμά πως η Ελλάδα, όπως και η Κύπρος, η Βουλγαρία και η Πορτογαλία, έχουν "καλές πιθανότητες" να ανοίξουν σύντομα για τον τουρισμό.

Αυτές οι χώρες επιδίωξαν συζητήσεις με την TUI και προετοιμάζονται "πολύ εντατικά για την επιστροφή των τουριστών", δηλώνει ο κ. Γιούσεν στο περιοδικό, που αναφέρει πως "η Ευρώπη ήταν για τους Ευρωπαίους τις προηγούμενες δεκαετίες μια οικεία περιοχή, μια πατρίδα στο εξωτερικό. Τώρα υπάρχουν και πάλι σύνορα, μπάρες, ένας λαβύρινθος γεμάτος εμπόδια".

Το «Σπίγκελ» επισημαίνει πως ο επικεφαλής της TUI, Φριτς Γιούσεν, σε επιστολή προς τους συνεργάτες του πριν από λίγες ημέρες, άσκησε κριτική προς τον Γερμανό Υπουργό Εξωτερικών Χάικο Μάας και τον Πρωθυπουργό της Βαυαρίας Μάρκους Σέντερ -χωρίς να τους κατονομάζει- επειδή, όπως έγραψε, "έχουν ήδη ξεγράψει τη φετινή χρονιά" ή διαφημίζουν τις "διακοπές στο εσωτερικό", "αντί να αναπτύσσουν ιδέες σχετικά με το υπό ποιους όρους θα καταστούν και πάλι εφικτές οι διακοπές και τα αεροπορικά ταξίδια".

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο, «παραβίασαν την εκεχειρία» λέει η Χεζμπολάχ και απαντά με ρουκέτες

LIVE: Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο, «παραβίασαν την εκεχειρία» λέει η Χεζμπολάχ και απαντά με ρουκέτες

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE