Επιβεβαιώνεται η αποχώρηση της Μενεγάκη από τον Alpha – Στενή της συνεργάτιδα το είπε στον αέρα – VIDEO

Επιβεβαιώνεται η αποχώρηση της Μενεγάκη από τον Alpha – Στενή της συνεργάτιδα το είπε στον αέρα – VIDEO

Μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας, φαίνεται πως η Ελένη Μενεγάκη πήρε την απόφαση να κλείσει αυτό το επαγγελματικό κεφάλαιο.

Ωστόσο, μέχρι τώρα δεν υπήρχε καμία δήλωση που να επιβεβαιώνει την φήμη.

Όταν ο δημοσιογράφος Γιάννης Βίτσας ρώτησε σχετικά, σε live στο Instagram, την Κάλλια Καστάνη, στενή συνεργάτιδα της Ελένης, εκείνη απάντησε:

“Προφανώς υπάρχει ένα γεγονός, ότι η Ελένη έχει αποφασίσει να σταματήσει. Από εκεί και πέρα, το συμβόλαιό μου εμένα τελειώνει στις 30 Ιουνίου. Δεν έχω καμία άλλη συζήτηση, καμία άλλη ενημέρωση. Θα είμαι άνεργη παιδιά”.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.