Στην Κύπρο η Ολγκίν: Πότε θα συναντήσει τους δύο ηγέτες - Αναλυτικά το πρόγραμμα
Tην ερχόμενη Δευτέρα φθάνει στην Κύπρο για επαφές η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία 'Ανχελα Ολγκίν Κουεγιάρ.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΟΚΥπΥ, στον 5ο όροφο του δημόσιου νοσηλευτηρίου της Λεμεσού, νοσηλεύονται μέχρι στιγμής ένας ασθενής με κορωνοϊό και 16 άτομα με ύποπτα συμπτώματα .
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του 1ου ορόφου νοσηλεύεται διασωληνωμένος μόνο ένας ασθενής που έχει προσβληθεί από τον ιό.
Εξάλλου, από τις επτά χθες βράδυ μέχρι τις επτά σήμερα το πρωί, εξετάστηκαν πέντε άτομα στο ΤΑΕΠ του ΓΝ Λεμεσού, δυο από τα οποία έγιναν εισαγωγή.
Στο Θάλαμο Βραχείας Νοσηλείας, που λειτουργεί στη ψυχιατρική πτέρυγα, εξετάστηκαν δυο πολίτες, χωρίς να χρειαστεί να γίνει καμία εισαγωγή.
ΑΠΟ ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις