ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ: Μπαράζ ελέγχων από την Αστυνομία - Πρώτη σε καταγγελίες η Λεμεσός

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ: Μπαράζ ελέγχων από την Αστυνομία - Πρώτη σε καταγγελίες η Λεμεσός

Συνεχίζονται οι τακτικοί και αιφνιδιαστικοί έλεγχοι και καταγγελίες από την αστυνομική δύναμη.

Σε συνολικά 73 καταγγελίες οδηγών και πεζών προέβη παγκύπρια, από τις 18:00 χθες μέχρι τις 6 σήμερα το πρωί, η Αστυνομία, για παραβίαση του διατάγματος της Κυβέρνησης σε σχέση με την απαγόρευση των αχρείαστων διακινήσεων, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Οι καταγγελίες ήταν αποτέλεσμα των 4.240 ελέγχων για εφαρμογή του διατάγματος που πραγματοποίησε παγκύπρια η Αστυνομία.
 
Συγκεκριμένα, όσον αφορά τους οδηγούς και πεζούς στη Λευκωσία έγιναν 1.171 έλεγχοι και υπήρξαν 14 καταγγελίες, στη Λεμεσό έγιναν 1.101 έλεγχοι και 32 καταγγελίες, στη Λάρνακα έγιναν 755 έλεγχοι και 10 καταγγελίες, στην Πάφο έγιναν 756 έλεγχοι και 13 καταγγελίες, στην Αμμόχωστο έγιναν 184 έλεγχοι και 3 καταγγελίες και στη Μόρφου 84 έλεγχοι, χωρίς καμία καταγγελία.
 
Επιπλέον, έγιναν 164 έλεγχοι από την Τροχαία Αρχηγείου, η οποία προέβη σε 1 καταγγελία, και 25 έλεγχοι από την ΜΜΑΔ, χωρίς καμία καταγγελία.
 
Από τους ελέγχους υποστατικών από τις 18:00 χθες μέχρι τις 6 το πρωί σήμερα έγιναν 518 έλεγχοι και υπήρξαν 3 καταγγελίες.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις σε κοινότητες στην ορεινή Λεμεσό, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν καλείται πλέον μόνο να διαχειριστεί τις συνέπειες μιας φυσικής καταστροφής, αλλά και τις πολιτικές αναταράξεις που πυροδοτούνται μέρα με τη μέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE