ΚΥΠΡΟΣ: Δραματική έκκληση από τον πατέρα του - «Βοηθήστε να με βρω το γιο μου» - Έρευνες σε Πάφο, Λάρνακα και Λεμεσό -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Δραματική έκκληση από τον πατέρα του - «Βοηθήστε να με βρω το γιο μου» - Έρευνες σε Πάφο, Λάρνακα και Λεμεσό -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την βοήθεια του κοινού για τον εντοπισμό του 26χρονου γιου του ζητά για άλλη μια φορά ο πατέρας του, Ηλίας Κουμή.

Του Στέλιου Στυλιανού

Ο κύριος Κουμή, μιλώντας στο ThemaOnline ανέφερε ότι υπήρξαν κάποιες πληροφορίες ότι θεάθηκε ο Ιάκωβος ωστόσο αυτές αποδείχθηκαν λανθασμένες, χωρίς μέχρι σήμερα, δύο μήνες μετά την εξαφάνισή του, να έχει δώσει σημεία ζωής.

Όπως σημείωσε ο πατέρας του 26χρονου, ούτε οι φίλοι του γνωρίζουν τι συνέβη με τον γιο και απευθύνει έκκληση σε όποιον έχει πληροφορία για την τύχη του Ιάκωβου να επικοινωνήσει με την Αστυνομία.

Υπάρχει έντονος προβληματισμός και αναστάτωση στην οικογένεια για το γεγονός ότι ο 26χρονος δεν έχει επικοινωνήσει μαζί τους ενώ φαίνεται πως ο νεαρός  συναναστρεφόταν το τελευταίο διάστημα με πρόσωπα που έχουν εγκληματικό παρελθόν.

Όσο περνάει ο χρόνος και ο 26χρονος δεν εντοπίζεται στο μυαλό της οικογένειας μπαίνουν άσχημες σκέψεις, ενώ και η Αστυνομία, όπως ανέφερε και ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Γιαννάκης Σωτηριάδης εξετάζεται το ενδεχόμενο κατά πόσον ο Ιάκωβος έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας με το σενάριο που εξετάζεται να είναι αυτό της απαγωγής με σκοπό τον φόνο εκ προμελέτης.

Σε δηλώσεις του στο ThemaOnline ο Βοηθός Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, ανέφερε ότι συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι έρευνες των Αρχών γύρω από την μυστηριώδη εξαφάνιση του 26χρονου, τονίζοντας πως το κατώφλι του ΤΑΕ πέρασαν ήδη αρκετά πρόσωπα του περιβάλλοντος του νεαρού, οι οποίοι και δηλώνουν άγνοια γύρω από του που βρίσκεται.

Συμπλήρωσε πως μετά από πληροφορίες, έγιναν έρευνες σε Πάφο, Λάρνακα και Λεμεσό που δεν έφεραν αποτέλεσμα και όλα τα σενάρια, συμπεριλαμβανομένου και αυτού που αναφέρθηκε πιο πάνω είναι ανοικτά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη η Αναπληρώτρια ΓΓ ΟΗΕ, Ρόζμαρι ντι Κάρλο, όπου θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Η κα Ντι Κάρλο η οποία ολοκλήρωσε τις επαφές της στη Λευκωσία, αναμένεται να συζητήσει με την Ελληνική κυβέρνηση τα βήματα τα οποία θα πρέπει να γίνουν, μέχρι τη διεξαγωγή της άτυπης πενταμερούς, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE