ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ: Η οικονομία θα αρχίσει να ανακάμπτει το τέταρτο τρίμηνο του 2020

ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ: Η οικονομία θα αρχίσει να ανακάμπτει το τέταρτο τρίμηνο του 2020

Ο Υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης στην πρωινή διάσκεψη τύπου των Υπουργών την Πέμπτη 30/04, ανέφερε πως η οικονομία θα αρχίσει να ανακάμπτει από το τέταρτο τρίμηνο του 2020 και θα συνεχίσει η ανακάμψη μέχρι τις αρχές του 2021.

Συγκεκριμένα ο κ. Πετρίδης ανέφερε πως ο τομέας του λιανικού εμπορίου είναι ένας πολύ σημαντικός τομέας για την ενίσχυση της οικονομίας, ενώ παράλληλα δήλωσε πως θα είναι περιορισμένη τις πρώτες μέρες και δεν θα αρχίσει αμέσως η συνολική λειτουργία του τομέα.

Αναφορικα με τη σταδιακή άρση των μέτρων αυτή βασίζεται σε μια ολοκληρωμένη στρατηγικη, που έγινε κατόπιν διαβούλευσης με όλους τους εταίρους.

Τέλος σημείωσε πως η επιτυχία θα κριθεί από όλους τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Τα προβλήματα σε σχέση με την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων θα θέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Τουρκία, ανέφεραν οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, Μαρία Καλμπουρτζή, και της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Σεργίδης, έπειτα από συνάντηση μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE