Θέλει να σπάσει το ρόδι ο Εθνικός!

Θέλει να σπάσει το ρόδι ο Εθνικός!

Ο Εθνικός Άχνας φιλοξενεί τη Δόξα στις 4 μ.μ και θέλει να τη κερδίσει για πρώτη φορά φέτος.

Η ομάδα της Άχνας μετρά 2 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια με την Δόξα και με νέα πρόσωπα στην εντεκάδα πιστεύει στη νίκη. Συγκεκριμένα Βάλντο Σοάρες, Ρομπέρτο Ζουνίνιο και Τόμας Πράγκερ παίρνουν θέση βασικού. 

Από την άλλη ο Τζιούρεφ θα στερηθεί των υπηρεσιών των τιμωρημένων Μαμαντού Ουαγκέ και Φαμπιάν Στόλερ. Οι Εντουάρντο Πινσέλι και Χρίστος Πογιατζής αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και είναι αμφίβολοι. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Παρατείνεται μέχρι το τέλος του 2026 η θητεία του Υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Νεόφυτου Παχουλίδη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποφασίζει παράλληλα τον διάδοχό του στη συγκεκριμένη θέση.

BEST OF TOTHEMAONLINE