Θέλει να σπάσει το ρόδι ο Εθνικός!

Θέλει να σπάσει το ρόδι ο Εθνικός!

Ο Εθνικός Άχνας φιλοξενεί τη Δόξα στις 4 μ.μ και θέλει να τη κερδίσει για πρώτη φορά φέτος.

Η ομάδα της Άχνας μετρά 2 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια με την Δόξα και με νέα πρόσωπα στην εντεκάδα πιστεύει στη νίκη. Συγκεκριμένα Βάλντο Σοάρες, Ρομπέρτο Ζουνίνιο και Τόμας Πράγκερ παίρνουν θέση βασικού. 

Από την άλλη ο Τζιούρεφ θα στερηθεί των υπηρεσιών των τιμωρημένων Μαμαντού Ουαγκέ και Φαμπιάν Στόλερ. Οι Εντουάρντο Πινσέλι και Χρίστος Πογιατζής αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και είναι αμφίβολοι. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρεται σήμερα, το επίκεντρο των εξελίξεων στο Κυπριακό, καθώς η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες για μια επαφή που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την πορεία της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE