Φρικτό δυστύχημα στην Κρήτη: Τον πάτησε φορτηγό και τον σκότωσε

Φρικτό δυστύχημα στην Κρήτη: Τον πάτησε φορτηγό και τον σκότωσε

Φρικτό θάνατο βρήκε, νωρίς το πρωί της Πέμπτης 30/4 ένας άνδρας στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου στην Κρήτη.

Ο 69χρονος άνδρας σύμφωνα με  πληροφορίες του cretalive.gr βρέθηκε σε διάβαση πεζών, στην παραλιακή στο ύψος του Τελωνείου και ξεκίνησε να διασχίζει το δρόμο, περνώντας μπροστά από νταλίκα, που ήταν σε στάση στο φανάρι.

Το πράσινο για την νταλίκα άναψε, ο οδηγός δεν είδε τον πεζό, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει περνώντας από πάνω του. Ο άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο.

Το δυστύχημα σημειώθηκε μπροστά σε αυτόπτες μάρτυρες που δεν πίστευαν πως βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του βαρέως οχήματος ο άτυχος άνδρας.

Ο 55χρονος οδηγός κρατείται από τις αρχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμβούλιο Ασφαλείας: Ανθρωπογενής ο λιμός στη Γάζα – Κρίσιμος ο ρόλος του Κυπριακού διαδρόμου

Συμβούλιο Ασφαλείας: Ανθρωπογενής ο λιμός στη Γάζα – Κρίσιμος ο ρόλος του Κυπριακού διαδρόμου

Όλα τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσαν σήμερα ότι ο λιμός στη Γάζα είναι μια "ανθρωπογενής κρίση" και προειδοποίησαν ότι η χρήση της λιμοκτονίας ως όπλο πολέμου απαγορεύεται βάσει του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου.