Θα μας τρελάνουν! 70χρονη οδηγεί καθημερινά την δική της Porsche – Δείτε τι γραφεί στην πίσω πινακίδα

Θα  μας τρελάνουν! 70χρονη οδηγεί καθημερινά την δική της Porsche – Δείτε τι γραφεί στην πίσω πινακίδα

Η ιστορία αποκαλύφθηκε από την ιστοσελίδα Reddit, στην οποία ένας χρήστης έγραψε ότι στην πολυκατοικία του ζει η συγκεκριμένη κυρία που οδηγεί αυτό το hypercar.

Ο άντρας της ήταν παλιά οδηγός αγωνιστικών αυτοκινήτων και αγόρασε την Porsche 918 Spyder πριν πεθάνει, την οποία στη συνέχεια κληρονόμησε η γυναίκα του.

Στην παρακάτω φωτογραφία, η σούπερ γιαγιά εθεάθη σε ένα δρόμο της πόλης Νάπολης, καθώς πηγαίνει πιθανώς να παίξει μπριτζ με τις φίλες της. Σίγουρά πολλοί είναι αυτοί που τη ζηλεύουν!

Ακόμη πιο αστείο είναι η πίσω πινακίδα του αυτοκινήτου της γράφει: «Δαγκώνει»!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE