ΠΑΦΟΣ: Έβγαλε «λαβράκι» η έρευνα της Αστυνομίας- Εντοπίστηκαν πολλά κλοπιμαία- Αναγνωρίζετε προσωπικά σας αντικείμενα; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΑΦΟΣ: Έβγαλε «λαβράκι» η έρευνα της Αστυνομίας- Εντοπίστηκαν πολλά κλοπιμαία- Αναγνωρίζετε προσωπικά σας αντικείμενα; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μεγάλη ποσότητα ρολογιών, κοσμημάτων, ηλεκτρονικών συσκευών και άλλων αντικειμένων, που πιστεύεται ότι είναι κλοπιμαία, εντοπίστηκαν την Τρίτη 28/4, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, στην Πάφο.

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, κατά την επιχείρηση συνελήφθησαν δύο πρόσωπα, ηλικίας 32 και 23 ετών, τα οποία ήδη τελούν υπό εξαήμερη κράτηση.

Τα αντικείμενα που κατασχέθηκαν κατά τη χθεσινή επιχείρηση, παρουσιάζονται στις φωτογραφίες που επισυνάπτονται, για σκοπούς αναγνώρισης από τους ιδιοκτήτες τους.

Για πληροφορίες το κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το ΤΑΕ Πάφου, στο τηλέφωνο 26806021. 

Να θυμίσουμε ότι μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου μετέβησαν χθες το απόγευμα σε συγκεκριμένη οικία στην Πάφο, για διεξαγωγή έρευνας βάσει δικαστικού εντάλματος. 

Με την άφιξη των αστυνομικών στην οικία και αφού οι ένοικοι δεν άνοιγαν την πόρτα, με τη χρήση κριού παραβιάστηκε η είσοδος. Εντός της οικίας βρίσκονταν δύο γυναίκες ηλικίας 32 και 23 ετών. Η μια εκ των δύο γυναικών φέρεται να προσπάθησε να πετάξει από το μπαλκόνι δύο τσάντες, όμως αποτράπηκε από μέλος της Αστυνομίας. 

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκε εντός των δύο τσαντών, μεγάλος αριθμός ρολογιών, διάφορα κοσμήματα, φωτογραφικές μηχανές, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα. Εντός της οικίας εντοπίστηκαν επίσης διάφορα άλλα αντικείμενα, τα οποία παραλήφθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις. 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου: Διερευνάται αν προηγήθηκε καυγάς των δύο γειτόνων - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 41χρονος

Απόπειρα φόνου: Διερευνάται αν προηγήθηκε καυγάς των δύο γειτόνων - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 41χρονος

Διάταγμα κράτησης 8 ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων εναντίον του 55χρονου φερόμενου δράστη της απόπειρας φόνου εναντίον 41χρονου στην Αμαργέτη της επαρχίας Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE