ΚΥΠΡΟΣ: Φθηνότερο ρεύμα για άλλους δύο μήνες- '20.000.000 επιστρέφει η ΑΗΚ στην κοινωνία'

ΚΥΠΡΟΣ: Φθηνότερο ρεύμα για άλλους δύο μήνες- '20.000.000 επιστρέφει η ΑΗΚ στην κοινωνία'

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΗΚ, σε έκτακτη συνεδρία του, αποφάσισε να επεκτείνει την εφαρμογή της μείωσης της τιμής ηλεκτρικής ενέργειας κατά 10% για ακόμη δυο μήνες.


Για την απόφαση αυτή, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΗΚ ενημέρωσε τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας Κύπρου, που είναι και ο αρμόδιος θεσμικός φορέας, ώστε να εξασφαλιστεί η απαραίτητη έγκριση, σύμφωνα με ανακοίνωση.    
 
Η κίνηση αυτή του Οργανισμού αντιστοιχεί σε περίπου €20 εκ, ποσό το οποίο η ΑΗΚ επιστρέφει στην κοινωνία και στην οικονομία της Κύπρου. "Γίνεται στο πλαίσιο των οικονομικών δυνατοτήτων και αντοχών της ΑΗΚ, των υψηλών απαιτήσεων του αναπτυξιακού της προγράμματος και πάντοτε με γνώμονα τη στήριξη του συνόλου των συμπολιτών μας και των κυπριακών επιχειρήσεων απέναντι στη μεγάλη πρόκληση", συμπληρώνει η ΑΗΚ στην ανακοίνωσή της.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE