ΑΕΚ: Τα κεφάλια μέσα, προσηλωμένοι στη συνέχεια!

ΑΕΚ: Τα κεφάλια μέσα, προσηλωμένοι στη συνέχεια!

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις μετά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα με την Ανόρθωση χτες στο Αντ. Παπαδόπουλος.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Μεγάλη Κυρία ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. 

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ομάδα: 

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα (19/04) η προετοιμασία της ομάδας μας. Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό εκτός έδρας ντέρμπι με την Ανόρθωση έκαναν αποθεραπεία και όλοι οι υπολοιποι, συμπεριλαμβανομένου και του Murillo έκαναν κανονική προπόνηση.

Η προετοιμασία συνεχίζεται αύριο (20/04) με πρωινή προπόνηση. Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ εύχεται χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες στον φροντιστή της ομάδας μας Jucan Florin, που συμπλήρωσε χθες τα 39 του χρόνια και μετά το τέλος της προπόνησης κέρασε τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανάλυση: Ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν - Το κυπριακό και οι βασικές προκλήσεις

Ανάλυση: Ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν - Το κυπριακό και οι βασικές προκλήσεις

Η Κύπρος ως κράτος μέλος της ΕΕ από το 2004, νομικά, υποχρεούται να ενταχθεί στη ζώνη Σένγκεν. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη πλήρες μέλος της Σένγκεν-δηλαδή δεν έχει ενταχθεί στη λειτουργική εφαρμογή του καθεστώτος  χωρίς εσωτερικά σύνορα. Η Κυπριακή Δημοκρατία, βρίσκεται από το 2023 σε φάση αξιολόγησης ( Schengen evaluation process), κάτι που αποτελεί προϋπόθεση για την πλήρη ένταξη. Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, η Κυπριακή Δημοκρατία θα είναι έτοιμη ως προς τα τεχνικά ζητήματα, μέχρι το τέλος του 2025. Εξέφρασε τη βεβαιότητα, ότι το 2026, η Κύπρος θα ενταχθεί στη ζώνη Σένγκεν.

BEST OF TOTHEMAONLINE