ΠΑΦΟΣ: Τις έπιασαν επ' αυτοφώρω να προσπαθούν να ξεφορτωθούν ύποπτες τσάντες - Η μία επιτέθηκε σε αστυνομικό

ΠΑΦΟΣ: Τις έπιασαν επ' αυτοφώρω να προσπαθούν να ξεφορτωθούν ύποπτες τσάντες - Η μία επιτέθηκε σε αστυνομικό

Μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου μετέβησαν την Τρίτη (28/4)  το απόγευμα σε συγκεκριμένη οικία στην Πάφο, για διεξαγωγή έρευνας βάσει δικαστικού εντάλματος.

Με την άφιξη των αστυνομικών στην οικία και αφού οι ένοικοι δεν άνοιγαν την πόρτα, με τη χρήση κριού παραβιάστηκε η είσοδος. Εντός της οικίας βρίσκονταν δύο γυναίκες ηλικίας 32 και 23 ετών. Η μια εκ των δύο γυναικών φέρεται να προσπάθησε να πετάξει από το μπαλκόνι δύο τσάντες, όμως αποτράπηκε από μέλος της Αστυνομίας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκε εντός των δύο τσαντών, μεγάλος αριθμός ρολογιών, διάφορα κοσμήματα, φωτογραφικές μηχανές, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα. Εντός της οικίας εντοπίστηκαν επίσης διάφορα άλλα αντικείμενα, τα οποία παραλήφθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις.

Οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και στην προσπάθεια των μελών της Αστυνομίας να τους περάσουν χειροπέδες, η 32χρονη φέρεται να προέβαλε αντίσταση και να επιτέθηκε εναντίον των αστυνομικών κτυπώντας τους με τα χέρια της.

Οι δύο συλληφθείσες τέθηκαν υπό κράτηση ενώ την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Θα εξεταστούν θέματα που αγγίζουν τους πολίτες κατά την Κυπριακή Προεδρία - Υψηλή προτεραιότητα το Ουκρανικό»

ΠτΔ: «Θα εξεταστούν θέματα που αγγίζουν τους πολίτες κατά την Κυπριακή Προεδρία - Υψηλή προτεραιότητα το Ουκρανικό»

Στις προτεραιότητες της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, που αφορούν, μεταξύ άλλων, το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, το Μεταναστευτικό, το Ουκρανικό, καθώς και πολλά ζητήματα που αγγίζουν την καθημερινότητα των πολιτών, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε την Γενική Γραμματέα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ilze Juhansone, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE