Ανησυχίες για Τ/κ εργαζόμενους που εργάζονται σε εργοτάξια στις ελεύθερες περιοχές

Ανησυχίες για Τ/κ εργαζόμενους που εργάζονται σε εργοτάξια στις ελεύθερες περιοχές

Την ανησυχία του τι θα γίνει με τους Τουρκοκύπριους που εργάζονται σε εργοτάξια στις ελεύθερες περιοχές, εξέφρασε ο «βουλευτής» του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος Αρμαγκάν Καντάν.

 

Μιλώντας σήμερα στην «βουλή» είπε ότι τα εργοτάξια στον «νότο» θεωρούνται ότι είναι ένας τομέας στον οποίον θα υπάρξει χαλάρωση και διερωτήθηκε τι θα γίνει με τους Τουρκοκύπριους που εργάζονται σε αυτά, αν θα χάσουν τις δουλειές τους.
 
«Το θέμα πρέπει να συζητηθεί με την ε/κ διοίκηση - Κυπριακή Δημοκρατία- και αν είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι να μπορούν να πάρουν άδεια ή να κάνουν τεστ ή να υπάρχουν άλλα ενδεχόμενα σενάρια», σημείωσε.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Υπάρχει σε εξέλιξη μια σοβαρή πολυεπίπεδη προσπάθεια, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, για σύγκληση νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό εντός του καλοκαιριού, η οποία θα οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών με προοπτική λύσης, ανέφερε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.