Ανησυχίες για Τ/κ εργαζόμενους που εργάζονται σε εργοτάξια στις ελεύθερες περιοχές

Ανησυχίες για Τ/κ εργαζόμενους που εργάζονται σε εργοτάξια στις ελεύθερες περιοχές

Την ανησυχία του τι θα γίνει με τους Τουρκοκύπριους που εργάζονται σε εργοτάξια στις ελεύθερες περιοχές, εξέφρασε ο «βουλευτής» του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος Αρμαγκάν Καντάν.

 

Μιλώντας σήμερα στην «βουλή» είπε ότι τα εργοτάξια στον «νότο» θεωρούνται ότι είναι ένας τομέας στον οποίον θα υπάρξει χαλάρωση και διερωτήθηκε τι θα γίνει με τους Τουρκοκύπριους που εργάζονται σε αυτά, αν θα χάσουν τις δουλειές τους.
 
«Το θέμα πρέπει να συζητηθεί με την ε/κ διοίκηση - Κυπριακή Δημοκρατία- και αν είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι να μπορούν να πάρουν άδεια ή να κάνουν τεστ ή να υπάρχουν άλλα ενδεχόμενα σενάρια», σημείωσε.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE