Ανησυχίες για Τ/κ εργαζόμενους που εργάζονται σε εργοτάξια στις ελεύθερες περιοχές

Ανησυχίες για Τ/κ εργαζόμενους που εργάζονται σε εργοτάξια στις ελεύθερες περιοχές

Την ανησυχία του τι θα γίνει με τους Τουρκοκύπριους που εργάζονται σε εργοτάξια στις ελεύθερες περιοχές, εξέφρασε ο «βουλευτής» του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος Αρμαγκάν Καντάν.

 

Μιλώντας σήμερα στην «βουλή» είπε ότι τα εργοτάξια στον «νότο» θεωρούνται ότι είναι ένας τομέας στον οποίον θα υπάρξει χαλάρωση και διερωτήθηκε τι θα γίνει με τους Τουρκοκύπριους που εργάζονται σε αυτά, αν θα χάσουν τις δουλειές τους.
 
«Το θέμα πρέπει να συζητηθεί με την ε/κ διοίκηση - Κυπριακή Δημοκρατία- και αν είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι να μπορούν να πάρουν άδεια ή να κάνουν τεστ ή να υπάρχουν άλλα ενδεχόμενα σενάρια», σημείωσε.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE