Υπ. Υγείας: Στατιστική ανάλυση της πορείας του κορωνοϊού μέχρι και τις 26 Απριλίου

Υπ. Υγείας: Στατιστική ανάλυση της πορείας του κορωνοϊού μέχρι και τις 26 Απριλίου

Μέχρι και τις 26 Απριλίου 2020, σύμφωνα με δεδομένα από την Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης του Υπουργείου Υγείας, καταγράφηκαν 816 περιπτώσεις κορωνοϊού, από τις οποίες είχαμε 20 θανάτους, οι 15 με τελική αιτία θανάτου COVID 19.

Σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) νοσηλεύτηκαν 31 περιπτώσεις, ποσοστό 3,8%. Έγιναν 5517,2 διαγνωστικές εξετάσεις ανά 100,000 κατοίκους.

Οι περιπτώσεις εγχώριας μετάδοσης ανά 100,000 πληθυσμού, ήταν στην Αμμόχωστο 47,7%, στην Αραδίππου 458,3%, στην Λάρνακα 106,1%, στην Λευκωσία 63,8%, στην Λεμεσό 20,8% και στην Πάφο 121,1%.

Η διάμεση ηλικία ήταν τα 46 έτη.

Στην ηλικιακή ομάδα 0-17 νόσησαν 6%, στην ηλικιακή ομάδα 18-59 νόσησαν 69% και στην ηλικία 60+ νόσησαν 25%.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE