ΚΥΠΡΟΣ: Εβδομήντα ασθενείς δέχτηκαν τα εξωτερικά ιατρεία του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου

ΚΥΠΡΟΣ: Εβδομήντα ασθενείς δέχτηκαν τα εξωτερικά ιατρεία του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου

Εβδομήντα  ασθενείς προσήλθαν και εξετάστηκαν στα εξωτερικά ιατρεία του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, δεύτερη  μέρα επαναλειτουργίας τους (28/04), σύμφωνα με την διεύθυνση του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Η δεύτερη ημέρα λειτουργίας των εξωτερικών ιατρείων κύλησε χωρίς προβλήματα , ενώ για εξέταση προσήλθαν 70 ασθενείς όλων των ειδικοτήτων Παθολογίας, Καρδιολογίας, Πνευμονολογίας, Νεφρολογίας, Γαστρεντερολογίας, Ορθοπεδικής, ΟΡΛ , Ουρολογίας και Παιδιατρικής. 

Όπως και χτες στο κρατικό νοσηλευτήριο της Πάφου τηρήθηκαν οι κανονισμοί ασφαλείας.

Επιπρόσθετα σήμερα παραλήφθηκε από το ΓΝ Πάφου ακόμη μια δωρεά της Ιεράς Μητρόπολη Πάφου . Πρόκειται για αναλυτή αερίων αίματος, τον οποίο τοποθέτησε η διεύθυνση του Νοσοομείου στο Κέντρο Βραχείας Νοσηλείας – Κέντρο Διαλογής του Νοσοκομείου Πάφου.

Η εξέταση των αερίων αίματος κρίνεται σημαντική , σύμφωνα με την διεύθυνση του ΓΝ Πάφου ειδικά σε ασθενείς με αναπνευστική δυσχέρεια και θεωρείται αναγκαία τόσο στην διάγνωση όσο και στη παρακολούθηση της κλινικής πορείας των ασθενών. 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE