ΛΕΜΕΣΟΣ: Ξανά στόχαστρο η CYTA - Άγνωστοι επιχείρησαν να κάψουν την κεραία της

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ξανά στόχαστρο η CYTA  - Άγνωστοι επιχείρησαν να κάψουν την κεραία της

Φωτιά επιχείρησαν να θέσουν άγνωστα πρόσωπα σε κεραία κινητής τηλεφωνίας που βρίσκεται σε υπεραγορά της Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η απόπειρα εμπρησμού σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας (27/04), και έγινε αντιληπτή το πρωί (28/04), από εργαζόμενο της Αρχής Τηλεπικοινωνιών, ο οποίος μετέβη για να διερευνήσει τους λόγους που παρουσιαζόταν πρόβλημα στο δίκτυο της περιοχής.

Στο χώρο κλήθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία και μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι οι δράστες επιχείρησαν να θέσουν φωτιά στην κεραία, με τη χρήση εύφλεκτης ύλης, χωρίς ωστόσο αυτή να επεκταθεί, με αποτέλεσμα οι ζημιές να είναι περιορισμένες.
 
Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προϋποθέσεις από Έρχιουρμαν, η σιωπή από Ερντογάν - Ερωτηματικά για την ηλεκτρική διασύνδεση

Κυπριακό: Προϋποθέσεις από Έρχιουρμαν, η σιωπή από Ερντογάν - Ερωτηματικά για την ηλεκτρική διασύνδεση

Η διπλωματία δεν κινείται μόνο με δηλώσεις. Κινείται και με επιμονές, αλλά και με εκκωφαντικές σιωπές. Και τα όσα διαδραματίστηκαν από τη Νέα Υόρκη μέχρι την Άγκυρα το τελευταίο 24ωρο, δείχνουν ότι στο Κυπριακό διαμορφώνεται ένα σκηνικό χαμηλών τόνων, αλλά υψηλής στρατηγικής σημασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE