Ήταν πολλές και σημαντικές οι απουσίες...

Ήταν πολλές και σημαντικές οι απουσίες...

Αυτό που θα στοιχίσει περισσότερο είναι το «γκρέμισμα» των γαλάζιων από τη πρώτη θέση, κάτι που είναι φυσικά στο χέρι του ΑΠΟΕΛ.

Το σημαντικότερο είναι ότι και οι 8 παίκτες που δεν αγωνίστηκαν χτες (Μερκής, Αντράντε, Στυλιανού, Βασιλείου, Χαμντανί, Γκουγιόν, Σανγκόι και Παπουλής) είναι παίκτες μεγάλης ποιότητας που θα μπορούσαν κάλλιστα να ξεκινήσουν βασικοί. 

Παρά τις πολλές απουσίες ο Απόλλωνας ήταν αυτός που θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ στο ΓΣΠ. Γκιέ και Λόπες έχασαν μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά αν η μπάλα έστω και μια φορά άγγιζε το πλεκτό του Παναγή. 

Αυτό που θα στοιχίσει περισσότερο είναι το «γκρέμισμα» των γαλάζιων από τη πρώτη θέση, κάτι που είναι φυσικά στο χέρι του ΑΠΟΕΛ. Οι πέντε αγωνιστικές που απομένουν για το τέλος της σεζόν είναι αρκετές για την ομάδα της Λεμεσού να ανακάμψει και να πάρει το πρωτάθλημα μετά από 9 χρόνια. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Σε μια νέα φάση, αυτή τη φορά με πιο πυκνό ημερολόγιο επαφών και σαφές χρονοδιάγραμμα μπροστά τους, εισέρχονται οι προσπάθειες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό. Η πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Έρχιουρμαν δεν έλυσε τις μεγάλες διαφορές, έδειξε όμως ότι υπάρχει πλέον ένας σταθερός δίαυλος επικοινωνίας, πάνω στον οποίο θα επιχειρηθεί να χτιστεί η συνέχεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE