Μία ανάσα από την πρόκριση στους «8» του κυπέλλου η Ομόνοια ESPORTS! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία ανάσα από την πρόκριση στους «8» του κυπέλλου η Ομόνοια ESPORTS! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημέρωση από την ιστοσελίδα esports.omonoiafc.com.cy:

“Μία νίκη και μία ισοπαλία ήταν ο χθεσινοβραδινός (27/04) απολογισμός για την ΟΜΟΝΟΙΑ eSports στους δύο αγώνες κυπέλλου.

Στο πρώτο παιχνίδι της βραδιάς το «τριφύλλι» κέρδισε εύκολα τον PANDRAMAIKO E.F.C με 4-0, χάρη στα δύο γκολ του Βλάχου, το ένα του Μιχαηλίδη και το ένα του Σπόντα. Στον δεύτερο αγώνα η ομάδα μας εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέρματα απέναντι στην LA CASA.

Πλέον, η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτασε στους 14 βαθμούς μετά από 8 αγωνιστικές και χρειάζεται ένα βαθμό στο τελευταίο παιχνίδι (29/04 απέναντι στην TROJANS στις 23:05) για να προκριθεί στους «8» του κυπέλλου.

Την Τετάρτη θα διεξαχθεί και η εκτός έδρας τη MADHOUSE TOTEM για την 5η αγωνιστική των ομίλων του VPL EURO PROLEAGUE.

Το παιχνίδι είναι βαθμολογικά αδιάφορο για την ομάδα μας, η οποία έχει ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση”.

Παρακολουθήστε το χθεσινό παιχνίδι με τον PANDRAMAIKO E.F.C:

The post Μία ανάσα από την πρόκριση στους «8» του κυπέλλου η Ομόνοια ESPORTS! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Η αμερικανική Πρεσβεία στη Λευκωσία καλωσόρισε στην Κύπρο τους δέκα εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ που θα διερευνήσουν και θα αξιολογήσουν, κατόπιν αιτήματος της Λευκωσίας, τη διαχείριση της πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, εξαίροντας τη συνεργασία ΗΠΑ-Κύπρου ως εταίρων που "αλληλοϋποστηρίζονται σε περιόδους κρίσης".

BEST OF TOTHEMAONLINE