ΚΥΠΡΟΣ – ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Την Τετάρτη νέο Διάγγελμα απο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας – Χαλάρωση μέτρων

ΚΥΠΡΟΣ – ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Την Τετάρτη νέο Διάγγελμα απο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας – Χαλάρωση μέτρων

Την Τρίτη (28/4) αναμένεται η επιδημιολογική ομάδα να καταθέσει τις απόψεις της στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας με βάση τα στοιχεία των επιστημόνων.

Μάλιστα αναμένεται να προτείνουν χαλάρωση μέτρων και σταδιακή έξοδο απο τα περιοριστικά μέτρα στον Νίκο Αναστασιαδή, με ένα πλάνο οπου δεν θα φέρει σε κίνδυνο την δημόσια υγεία.

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε ολόκληρο το ρεπορτάζ

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Την Τετάρτη νέο Διάγγελμα απο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας – Χαλάρωση μέτρων appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στη δημοσιότητα με οδηγίες ΠτΔ η έκθεση των Αμερικανών Εμπειρογνωμόνων

Φονική πυρκαγιά: Στη δημοσιότητα με οδηγίες ΠτΔ η έκθεση των Αμερικανών Εμπειρογνωμόνων

Δύο αποτσίγαρα είναι, σύμφωνα με τους Αμερικανούς εμπειρογνώμονες του AFT, η αιτία της φονικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό στις 23 και 24 Ιουλίου 2025, όπως αναφέρεται στην έκθεσή τους που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από την Κυβέρνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE