ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ωρες αγωνίας για 24χρονο - Χάθηκαν τα ίχνη του

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ωρες αγωνίας για 24χρονο - Χάθηκαν τα ίχνη του

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από τις 26/04/2020, από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία, ο Ινδός KARAN SINGH, 24 ετών.

Ο 24χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.50 μ. περίπου, ισχυρής σωματικής διάπλασης, με μαύρα μαλλιά και μικρό μουστάκι. Κατά την αναχώρησή του, φορούσε άσπρη φανέλα, κόκκινο κοντό παντελόνι και μαύρο μαντήλι στο κεφάλι.


Με ανακοίνωση της η αστυνομία παρακαλεί οποιοδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.