Στους 95 οι νεκροί και 2,131 τα νέα περιστατικά σε 24 ώρες στην Τουρκία

Στους 95 οι νεκροί και 2,131 τα νέα περιστατικά σε 24 ώρες στην Τουρκία

Το τελευταίο 24ωρο, οι νεκροί στην Τουρκία από κορωνοϊό είναι 95 και τα νέα κρούσματα 2,131, ανακοίνωσε ο Τούρκος Υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά.

Ο αριθμός των αποθεραπευθέντων το τελευταίο 24ωρο είναι 4,651.

Από τον λογαριασμό του στο τουίτερ ο Τούρκος Υπουργός ανακοίνωσε ότι ο συνολικός αριθμός των θανάτων έφτασε τους 2,900 και τα κρούσματα τα 112,261.

“Μέσα σε μια μέρα φτάσαμε στον πιο ψηλό αριθμό ασθενών που αποθεραπεύτηκαν. Επειδή μειώθηκε ο αριθμός των επαφών και το περιβάλλον επαφής συνεχίστηκε και σήμερα η διεξαγωγή λιγότερων αναγκαίων τεστ. Συνεχίζεται η μείωση του αριθμού των ασθενών σε εντατική μονάδα θεραπείας και των διασωληνωμένων. Ας μην διακινδυνεύσουμε αυτή την επιτυχία”, αναφέρει ο Τούρκος Υπουργός.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE