O γνωστός, μαχητικός Ερμής μπορεί!

O γνωστός, μαχητικός Ερμής μπορεί!

Με οδηγό το περσινό διπλό μέσα στο ΓΣΠ η ομάδα του Γιάννη Οκκά θέλει να στερήσει στους γαλαζοκίτρινους της γλυκιά γεύση της κορυφής.

Ο στόχος της ευρωπαϊκής εξόδου για τους «φτεροπόδαρους» δύσκολα πιάνεται ωστόσο αυτό δεν είναι δικαιολογία ενόψει του σημερινού δύσκολου παιχνιδιού με τον ΑΠΟΕΛ. 

Ο Γιάννης Οκκάς ήδη καταστρώνει τον τρόπο με τον οποίο θα χτυπήσει τους γαλαζοκιτρίνους που μη έχοντας άλλο στόχο πέρα από την νίκη που θα τους φέρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Παουλίνιο και Ταυλαρίδης είναι στη διάθεση το κύπριου τεχνικού αφού εξέτισαν την ποινή του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Σε μια προεκλογική περίοδο που αναμενόταν να κυριαρχήσει η οικονομία, η καθημερινότητα και το Κυπριακό, η πολιτική σκηνή ανατρέπεται αιφνιδιαστικά. Η υπόθεση «Σάντη» έχει εισβάλει δυναμικά στο δημόσιο διάλογο, αναγκάζοντας κόμματα και υποψήφιους, να επανακαθορίσουν στάσεις, να αλλάξουν ατζέντα και σε αρκετές περιπτώσεις, να κινηθούν σπασμωδικά. Το αποτέλεσμα; Ένα σκηνικό «όλοι εναντίον όλων», όπου η ουσία συχνά χάνεται, μέσα σε έναν θόρυβο καταγγελιών, αντεγκλήσεων και πολιτικής αμηχανίας.