O γνωστός, μαχητικός Ερμής μπορεί!

O γνωστός, μαχητικός Ερμής μπορεί!

Με οδηγό το περσινό διπλό μέσα στο ΓΣΠ η ομάδα του Γιάννη Οκκά θέλει να στερήσει στους γαλαζοκίτρινους της γλυκιά γεύση της κορυφής.

Ο στόχος της ευρωπαϊκής εξόδου για τους «φτεροπόδαρους» δύσκολα πιάνεται ωστόσο αυτό δεν είναι δικαιολογία ενόψει του σημερινού δύσκολου παιχνιδιού με τον ΑΠΟΕΛ. 

Ο Γιάννης Οκκάς ήδη καταστρώνει τον τρόπο με τον οποίο θα χτυπήσει τους γαλαζοκιτρίνους που μη έχοντας άλλο στόχο πέρα από την νίκη που θα τους φέρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Παουλίνιο και Ταυλαρίδης είναι στη διάθεση το κύπριου τεχνικού αφού εξέτισαν την ποινή του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE