Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ: «Όποιος παίκτης ΑΠΟΕΛ εκπροσωπηθεί από τον ΠΑΣΠ θα δει την πόρτα εξόδου»

Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ: «Όποιος παίκτης ΑΠΟΕΛ εκπροσωπηθεί από τον ΠΑΣΠ θα δει την πόρτα εξόδου»

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης μίλησε στο ThemaSports για το θέμα της επιστροφής στα γήπεδα που απασχολεί τους φίλους του αθλητισμού.

Του Θράσου Δημητρίου

Η ιστοσελίδα μας, επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της εταιρείας ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομο Πετρίδη για να μας πει ποια είναι η θέση της ομάδας, για τα σενάρια μη επανέναρξης του πρωταθλήματος και για τις καταγγελίες ΠΑΣΠ περί πιέσεων στην κυβέρνηση για διακοπή από σωματεία.

Ξεχώρισε η αναφορά του κ. Πετρίδη σε ΠΑΣΠ και Σπύρο Νεοφυτίδη τονίζοντας χαρακτηριστικά πως όποιος παίκτης του ΑΠΟΕΛ εκπροσωπηθεί από τον ΠΑΣΠ θα δει την πόρτα εξόδου.

Ο κ. Πετρίδης τόνισε πως η θέση του ΑΠΟΕΛ είναι ξεκάθαρη και θέλει να τελειώσει το πρωτάθλημα εντός αγωνιστικού χώρου. Παράλληλα αναφέρθηκε στις δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της Κυρίας, Σάββα Πηλακούτα τονίζοντας πως όσο δικαιούται η Κυρία τον τίτλο τόσο τον δικαιούται και ο ΑΠΟΕΛ και η Ομόνοια, δείχνοντας έτσι την αντίθεση του στην πρόταση για ματς τίτλου ανάμεσα σε Ομόνοια και Ανόρθωση.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη πατώντας στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.