Αποφάσισε για το μέλλον του ο Ιγκουαΐν

Αποφάσισε για το μέλλον του ο Ιγκουαΐν

Ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν δεν σκέφτεται την αποχώρηση από την Γιουβέντους, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πατέρας του.

Ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν επέστρεψε πριν από λίγους μήνες στην Γιουβέντους, μετά τον δανεισμό του στην Τσέλσι. Ο Αργεντινός άσος κατάφερε να πείσει τον Μαουρίτσιο Σάρι και πήρε φανέλα βασικού στο… σπίτι του. Ενδεικτικό το γεγονός πως μέχρι και την διακοπή είχε αγωνιστεί σε 23 αναμετρήσεις, σημειώνοντας και 5 γκολ. Ωστόσο, αρκετά Μέσα της Ιταλίας υποστηρίζουν πως η Γιουβέντους θα θελήσει να τον πουλήσει. Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2021 και οι «μπιανκονέρι» δεν θα του κάνουν πρόταση για επέκταση του.

Έτσι προκειμένου να μην τον χάσουν τσάμπα το επόμενο καλοκαίρι, προτιμούν να τον αποδεσμεύσουν, ζητώντας ένα ποσό που θα αγγίζει τα 20 εκατ. ευρώ.

Πάντως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει διαφορετική γνώμη. Όπως αποκάλυψε ο πατέρας του, επιθυμία του είναι να παραμείνει για μια ακόμη σεζόν στο Τορίνο.

«Όσα λέγονται για τον Γκονζάλο Ιγκουαΐνδεν είναι αλήθεια. Ένα μπορώ να σας πω με σιγουριά. Θα μείνει στην Γιουβέντους για μια ακόμη σεζόν, έχει συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Σε ενάμιση χρόνο ο Γκονζάλο θα αποφασίσει για το τι θα κάνει, γιατί αυτός και μόνο αποφασίζει για το μέλλον του.

«Αυτή είναι η πραγματικότητα. Μπορώ να σας εγγυηθώ πως θα παραμείνει στην Γιουβέντους γιατί αγαπάει πολύ αυτόν τον σύλλογο και τους φιλάθλους και τον αγαπάνε και αυτοί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Sportsking.gr

The post Αποφάσισε για το μέλλον του ο Ιγκουαΐν appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.