Πρωτοβουλία Βουλής για το θέμα της διαχείρισης χρησιμοποιημένων μασκών και γαντιών

Πρωτοβουλία Βουλής για το θέμα της διαχείρισης χρησιμοποιημένων μασκών και γαντιών

Πρωτοβουλία για το θέμα της διαχείρισης των χρησιμοποιημένων μασκών και γαντιών, αναλαμβάνει η Βουλή, ύστερα από πρόταση του Προέδρου της Επιτροπής Περιβάλλοντος Αδάμου Αδάμου.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατά τη σημερινή συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Περιβάλλοντος συζητήθηκε το θέμα που ήγειρε η Παράλληλη Βουλή για την απουσία πρόβλεψης σωστής διαχείρισης των μασκών και γαντιών που χρησιμοποιούνται για προστασία από την πανδημία, μετά τη χρήση τους.
 
"Με πρόταση του προέδρου της Επιτροπής, Αδάμου Αδάμου, η Βουλή αναλαμβάνει τώρα πρωτοβουλία προς τους αρμόδιους φορείς για σωστή και επιστημονική κάλυψη του κενού με τη θεώρηση ότι τα χρησιμοποιημένα γάντια και μάσκες πρέπει να τυγχάνουν διαχείρισης όπως και τα επικίνδυνα ιατρικά απόβλητα," ανέφερε ο Πρόεδρος της Βουλής.
 
Στην Επιτροπή συζητήθηκε επίσης το νομοσχέδιο για τα μεταλλεία και τη δυνατότητα αναστολής πληρωμών εκ μέρους τους.
 
Σημειώνεται ότι από τις 13.15 συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Παιδείας για θέματα που αφορούν τη λειτουργία των Πανεπιστημίων και της δημόσιας εκπαίδευσης.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE