ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Ενέδρα και πετροβολισμός πυροσβεστικού στο Γέρι - Έσπασαν τον ανεμοθώρακα, στο νοσοκομείο πυροσβέστες

ΚΥΠΡΟΣ: Ενέδρα και πετροβολισμός πυροσβεστικού στο Γέρι - Έσπασαν τον ανεμοθώρακα, στο νοσοκομείο πυροσβέστες

Για μια αν μη τι άλλο μυστηριώδη και άνανδρη επίθεση προς πυροσβεστικό όχημα έκανε λόγο ο Ανδρέας Κεττής.

Του Ανδρέα Κόκκινου

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής δύναμης, όντας καλεσμένος στην εκπομπή του Ανδρέα Κημήτρη “Alpha Ενημέρωση” ανέφερε τα ακόλουθα :

“Η Πυροσβεστική δέχτηκε κλήση για φωτιά σε μπάλα σανού κοντά στο Συνοικισμό Αυτοστέγασης Τσερίου, χθες βράδυ (σ.σ Κυριακή 26/4) λίγο πριν τις 21:00. Αμέσως όχημα με 3 επιβαίνοντες αναχώρησε για τη σκηνή, όμως στην είσοδο του χωριού δέχτηκε απρόκλητη και αναίτια επίθεση με πέτρες από αγνώστους. Ο πετροβολισμός είχε ως αποτέλεσμα να σπάσει ο ανεμοθώρακας του οχήματος με τους 3 πυροσβέστες να μεταφέρονται στο Μακάρειο Νοσοκομείο. Παράλληλα άλλο όχημα αναχώρησε από το σταθμό για την κατάσβεση της φωτιάς”.

Μάλιστα ο ένας εκ των τριών πυροσβεστών είχε θραύσματα γυαλιών και στα δύο μάτια, αποφεύγοντας όμως τελικά τα χειρότερα μετά την άμεση επέμβαση των γιατρών.

Ο δράστης (ή οι δράστες) αναζητούνται από την Αστυνομία με τα θύματα να δηλώνουν σοκαρισμένοι, αφού όπως ανέφερε ο κύριος Κεττής η επίθεση αυτή ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία, εντελώς απρόκλητα και αναίτια ενώ οι άτυχοι επιβαίνοντες δε μπόρεσαν να καταλάβουν τι ή ποιοι τους επιτέθηκαν ενώ δεν δίστασε να το χαρακτηρίσει ανοιχτά σαν “ενέδρα”.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top