Τέσσερα πρόσωπα υπό διερεύνηση για κορωνοϊό νοσηλεύονται στο ΓΝ Λάρνακας

Τέσσερα πρόσωπα υπό διερεύνηση για κορωνοϊό νοσηλεύονται στο ΓΝ Λάρνακας

Συνολικά τέσσερα πρόσωπα, υπό διερεύνηση για κορωνοϊό, νοσηλεύονται σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Τα τέσσερα άτομα νοσηλεύονται στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου, κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ δεν υπάρχει κανένα θετικό κρούσμα κορωνοϊού.
 
Την ίδια ώρα στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort, στην Τερσεφάνου, φιλοξενούνται σήμερα 66 ασθενείς με κορωνοϊό, αφού το πρωί έγιναν τρεις εισαγωγές.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.