O Ρόμπεν σκέφτεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση!

O Ρόμπεν σκέφτεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση!

Έναν χρόνο μετά το τέλος της καριέρας του, ο Άριεν Ρόμπεν κάνει σκέψεις επανόδου.

Το ενδεχόμενο επιστροφής στη δράση στριφογυρίζει στο μυαλό του Άριεν Ρόμπεν, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος. Ο Ολλανδός εξτρέμ, πλέον 36 ετών, αποφάσισε πέρσι να κρεμάσει τα παπούτσια του έχοντας ταλαιπωρηθεί πολύ από τραυματισμούς.

«Στην αρχή δεν μου έλειπε το ποδόσφαιρο, αλλά μετά υπήρχε μια φάση όπου άρχισα να αισθάνομαι κάτι τέτοιο και μάλιστα σκέφτηκα “Ίσως να θέλω να παίξω ξανά”. Μερικές φορές έχω αυτήν την επιθυμία. Με αυτόν τον ιό, είναι μια περίεργη στιγμή για όλους και όταν το ποδόσφαιρο επιστρέψει … Ίσως αυτό το συναίσθημα να μην περάσει ποτέ. Είμαι αθλητής», τόνισε ο Ρόμπεν, που αγωνίστηκε σε ομάδες όπως η Μπάγερν, η Ρεάλ, η Τσέλσι και Αϊντχόφεν κατακτώντας πρωταθλήματα αλλά και το Champions League.

The post O Ρόμπεν σκέφτεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE