Σιέλης: «Όταν άκουσα τον γιο μου να κλαίει δεν μπορούσα να μην κρύψω τη συγκίνηση μου»

Σιέλης: «Όταν άκουσα τον γιο μου να κλαίει δεν μπορούσα να μην κρύψω τη συγκίνηση μου»

Ο Βαλεντίνος Σιέλης, έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς και είδε τη γέννηση του γιου του από βιντεοκλήση!

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο σκηνικό: Κύπριος παίκτης είδε την γέννηση του γιου του από το… ΚΙΝΗΤΟ! (Συγκινητικό ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κύπριος κεντρικός αμυντικός, που βρίσκεται αποκλεισμένος στη Νότιο Κορέα, μίλησε σε Ιταλικό μέσο, τόσο για τη γέννηση του γιου του αλλά και την κατάσταση που επικρατή στη χώρα με τον κορωνοϊό.

Αναλυτικά:

Για τη γέννηση του γιου του: «Μου σπάραζε την καρδιά το γεγονός πως δεν μπορούσα να βρεθώ στο πλάι της συζύγου μου και του γιου μου και να τους αγκαλιάσω σε μια τέτοια σημαντική στιγμή. Όταν άκουσα τον γιο μου να κλαίει, δεν μπόρεσα να κρύψω την συγκίνησή μου. Πήρα ανακούφιση που όλα πήγαν καλά. Ήταν μια πολύ αγχωτική διαδικασία. Δεν έχω δει την γυναίκα μου από τις 2 Ιανουαρίου και σχεδίαζα να επιστρέψω στο νησί για την γέννα. Όμως, λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού, δεν τα κατάφερα, αφού τα αεροδρόμια είναι κλειστά».

Για την κατάσταση με τον κορωνοϊό που επικρατεί στη Νότιο Κορέα: «Τις τελευταίες μέρες, έχουμε 20-25 κρούσματα, νούμερα που είναι σχετικά μικρά, σε σχέση με τον πληθυσμό της χώρας. Τις τελευταίες μέρες δεν είχαμε θανάτους και αυτό είναι πολύ θετικό. Δεν υπάρχει καραντίνα στη χώρα, αλλά πρέπει να τηρείς αυστηρά τις αποστάσεις».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για αν δείτε το δημοσίευμα

 

The post Σιέλης: «Όταν άκουσα τον γιο μου να κλαίει δεν μπορούσα να μην κρύψω τη συγκίνηση μου» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη η Αναπληρώτρια ΓΓ ΟΗΕ, Ρόζμαρι ντι Κάρλο, όπου θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Η κα Ντι Κάρλο η οποία ολοκλήρωσε τις επαφές της στη Λευκωσία, αναμένεται να συζητήσει με την Ελληνική κυβέρνηση τα βήματα τα οποία θα πρέπει να γίνουν, μέχρι τη διεξαγωγή της άτυπης πενταμερούς, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE