Ήμασταν μετρημένοι 9 άτομα έξω από τη Βουλή!!!

Ήμασταν μετρημένοι 9 άτομα έξω από τη Βουλή!!!

Αγανακτισμένη Κύπρια, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από όλους όσοι βρέθηκαν σήμερα έξω από το κτίριο της Βουλής των Αντιπροσώπων την ώρα που στην αίθουσα της Ολομέλειας βρισκόταν προς συζήτηση η νομοθεσία για το πλαίσιο αφερεγγυότητας, εξέφρασε την πικρία της για το μέγεθος της συνείδησης των συμπολιτών της.

Η γυναίκα, έγραψε χαρακτηριστικά πάνω από την δημοσίευση της, «Ήμασταν μετρημένοι 9 άτομα έξω από τη Βουλή!!!» και συνέχισε «Ντροπή σε όλους σας πατριώτες του καναπέ και του πληκτρολογίου!  Στόν πρώτο που θα πάνε να τού πάρουν το σπίτι θα είμαι εκεί να δώ τα μούτρα του!!!Πειραματόζωα μάς έκαναν γιατί είμαστε μόνο specimens γιά τη γυάλα!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!
ΝΟΙΩΘΩ ΑΗΔΙΑ!»

Το σχόλιο της στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει μία συζήτηση, αναφορικά με την στάση που διατηρούμε  λαός, ενάντια στις επιτάξεις της εκάστοτε κυβέρνησης και στην προκειμένη για το ενδεχόμενο εκποιήσεων σπιτιών από τραπεζικά ιδρύματα.

Αρκετοί ήταν αυτοί που αναφέρθηκαν σε διαμαρτυρόμενους του καναπέ, ενώ η αγανάκτηση για την παρουσία 9 μόλις ατόμων έξω από τη Βουλή, ήταν προφανής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Φορολογική μεταρρύθμιση: Στα €20.500 το αφορολόγητο - Στο 35% ο συντελεστής για εισόδημα πέραν των €80.000

Φορολογική μεταρρύθμιση: Στα €20.500 το αφορολόγητο - Στο 35% ο συντελεστής για εισόδημα πέραν των €80.000

Αύξηση του αφορολόγητου ορίου εισοδήματος για φυσικά πρόσωπα, κατά €1.000, στις €20.500, άνοιγμα των φορολογικών κλιμάκων και μεταφορά του ανωτέρου φορολογικού συντελεστή 35% σε φορολογητέο εισόδημα μεγαλύτερο των €80.000, προτείνουν οι εμπειρογνώμονες που παρουσίασαν το μεσημέρι, σε ειδική εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο, τις εισηγήσεις τους για ένα ολοκληρωμένο φορολογικό μετασχηματισμό.