Ρεκόρ πενταετίας η Ανόρθωση

Ρεκόρ πενταετίας η Ανόρθωση

Η Ανόρθωση σημείωσε την 10η της φετινή εντός έδρας νίκη σε σύνολο 14 αγώνων που έδωσε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Αν γυρίσουμε τον χρόνο πίσω, θα δούμε κάποια ενδιαφέρον στοιχεία.

Η τελευταία φορά που η Ανόρθωση σημείωσε περισσότερες από 10 νίκες μέσα στην έδρα της, ήταν την σεζόν 2009-10, πριν από πέντε δηλαδή χρόνια, όταν σε όλη την σεζόν είχε 11 νίκες.

Η Ανόρθωση έχει ακόμη δύο εντός έδρας αγώνες, με ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα. Αν καταφέρει να κερδίσει, θα φθάσει τις 12 εντός έδρας νίκες, πλησιάζοντας κατά μια νίκη την επίδοση που είχε την σεζόν 2007-08, όταν η ομάδα της «Αμμοχώστου» είχε κατακτήσει αήττητη το πρωτάθλημα με 13 εντός έδρας νίκες.

- Αξίζει να σημειώσουμε πως η Ανόρθωση είναι η πρώτη ομάδα την φετινή σεζόν που καταφέρνει να φθάσει τις 10 εντός έδρας νίκες. 

Αναλυτικά:

2014-15 10 νίκες

2013-14 6 νίκες

2012-13 9 νίκες

2011-12 7 νίκες

2010-11 9 νίκες

2009-10 11 νίκες

2008-09 11 νίκες

2007-08 13 νίκες

Στέλιος Δημοσθένους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στήριξη Χριστοδουλίδη σε Ζελένσκι: Σχεδιάζει επίσκεψη στο Κίεβο τον Δεκέμβρη ο ΠτΔ

Στήριξη Χριστοδουλίδη σε Ζελένσκι: Σχεδιάζει επίσκεψη στο Κίεβο τον Δεκέμβρη ο ΠτΔ

Σειρά σημαντικών συναντήσεων είχε σήμερα στην πρωτεύουσα της Δανίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων, ενόψει της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, όπως ανέφερε η Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων Μαριλενα Ραουνά.