Υποφέρει αμυντικά ο Απόλλωνας...

Υποφέρει αμυντικά ο Απόλλωνας...

Επτά γκολ σε πέντε αγώνες στα πλέι οφ δέχθηκε ο Απόλλωνας. Στο μοναδικό παιχνίδι που δεν δέχθηκε γκολ η ομάδα της Λεμεσού στα πλέι οφ, ήταν αυτό με την ΑΕΚ στο Τσίρειο στάδιο.

Ο Απόλλωνας παρατάχθηκε με σημαντικές απουσίες στο ΓΣΠ σήμερα, ενώ επιθετικά ότι έκανε, βρήκε απέναντι του τον εξαιρετικό Παναγή. Η ομάδα μετρά δεύτερη σειρά ήττα ενώ έμεινε για τρίτο παιχνίδι μακριά από τη νίκη.

Απομένουν πέντε αγώνες και τίποτα ακόμη δεν χάθηκε. Ο Απόλλωνας καλείται να βελτιωθεί ενόψει συνέχειας και είναι αλήθεια πως έχει καιρό να κάνει μια πειστική εμφάνιση, μακριά από λάθη και κενά διαστήματα. Ο Τον Κάανεν ανέλαβε για να κέρδισε το πρωτάθλημα και οι απαιτήσεις είναι υψηλές.

Με τις επιστροφές και με αποφασιστικότητα, ο Απόλλωνας μπορεί να κατακτήσει τον φετινό τίτλο. Λύσεις στο σκοράρισμα υπάρχουν αλλά θα πρέπει να βελτιωθεί και αμυντικά. Συνολικά 33 γκολ σε 27 αγώνες δέχθηκε η ομάδα της Λεμεσού. Η δεύτερη χειρότερη άμυνα από τις ομάδες της πρώτης εξάδας.

Στέλιος Δημοσθένους  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Συναγερμός στο αεροδρόμιο Λάρνακας: Δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίον του 46χρονου

Συναγερμός στο αεροδρόμιο Λάρνακας: Δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίον του 46χρονου

«Ελεύθερος» αφέθηκε ο ύποπτος άνδρας για τρομοκρατία που επέβαινε σε αεροσκάφος από την Μολδαβία.

BEST OF TOTHEMAONLINE