Δεν ξέχασε τον «ανίκητο» πορτιέρο της η Ομόνοια – Τον θυμούνται όλοι για το απίστευτο ρεκόρ!

Δεν ξέχασε τον «ανίκητο» πορτιέρο της η Ομόνοια – Τον θυμούνται όλοι για το απίστευτο ρεκόρ!

Ευχές από την επίσημη Ομόνοια στην παλιά δόξα της ομάδας, Μάριο Πραξιτέλους, ο οποίος γιορτάζει τα γενέθλια του.

Ένας τερματοφύλακας, ο οποίος άφησε ιστορία με το τριφύλλι στο στήθος κατακτώντας 15 τίτλους από το 1978 μέχρι το 1985 ενώ τη σεζόν 1981-1982 ο Μάριος Πραξιτέλους πέτυχε ένα απίστευτο ρεκόρ, το οποίο μέχρι σήμερα μοιάζει πολύ δύσκολο να καταρριφθεί από τερματοφύλακα στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Κράτησε ανέπαφη την εστία του από τις 25 Οκτωβρίου 1981 μέχρι και τις 13 Φεβρουαρίου 1982. Δεν δέχθηκε τέρμα για 1221 αγωνιστικά λεπτά και συγκεκριμένα από την 5η μέχρι την 18η αγωνιστική.

Η ανάρτηση της Ομόνοιας:

The post Δεν ξέχασε τον «ανίκητο» πορτιέρο της η Ομόνοια – Τον θυμούνται όλοι για το απίστευτο ρεκόρ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστολές Χριστοδουλίδη και ΥΠΕΞ προς θεσμούς ΕΕ και αλλού για δίωξη Σενέρ Λεβέντ

Επιστολές Χριστοδουλίδη και ΥΠΕΞ προς θεσμούς ΕΕ και αλλού για δίωξη Σενέρ Λεβέντ

Επιστολή προς τους Προέδρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου απέστειλε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας έντονη ανησυχία για την κλιμακούμενη δίωξη του Τουρκοκύπριου δημοσιογράφου Σενέρ Λεβέντ από την Τουρκία, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE