ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δύο εξιτήρια σε ασθενείς από Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δύο εξιτήρια σε ασθενείς από Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου

Δύο εξιτήρια δόθηκαν το Σάββατο 25/04. σε ασθενείς με κορωνοϊό που νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Τα εξιτήρια δόθηκαν σε ασθενείς των οποίων τα αποτελέσματα των επαναληπτικών εξέτασεων στις  οποίες υποβλήθηκαν για κορωνοϊό ήταν αρνητικά. Ένας  ασθενής μεταφέρθηκε στο σπίτι του όπου και θα παραμείνει υπό περιορισμό για 14 μέρες, ενώ ο δεύτερος διακομίστηκε στο κέντρο αποκατάστασης Eden Resort στην Τερσεφάνου όπου και θα παραμείνει μέχρι την πλήρη αρνητικοποίηση του.
 
Μέχρι τις 19.00 το απόγευμα (25/04), στο Νοσοκομείο Αναφοράς νοσηλεύονται 15 άτομα με κορωνοϊό, οι δύο από τους οποίους βρίσκονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, αφού χρειάζονται πιο στενή παρακολούθηση.
 
Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, η κατάσταση υγείας όλων ασθενών που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς, κρίνεται ως σταθερή.
 
Σημειώνεται ότι στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort στην Τερσεφάνου φιλοξενούνται σήμερα 66 άτομα
 
Εν τω μεταξύ από τις 11 Μαρτίου όταν άρχισε τη λειτουργία του το Νοσοκομείο Αναφοράς έγιναν 128 εισαγωγές και δόθηκαν 103 εξιτήρια σε ασθενείς που αποθεραπεύτηκαν.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE