Απίθανη απόφαση: Χωρίς άνοδο και υποβιβασμό για τα επόμενα έξι χρόνια!

Απίθανη απόφαση: Χωρίς άνοδο και υποβιβασμό για τα επόμενα έξι χρόνια!

Η πανδημία του Covid-19 οδήγησε τους Μεξικανούς στη ριζοσπαστική απόφαση να παραμείνουν ως έχουν όλες οι κατηγορίες για τις έξι επόμενες σεζόν.

Η κρίση του κορονοϊού απειλεί να καταστρέψει οικονομικά και τις ομάδες του Μεξικού, oι οποίες έλαβαν μια ριζοσπαστική απόφαση. Σε όλες τις κατηγορίες της χώρας δεν θα υπάρξει ούτε άνοδος, ούτε υποβιβασμός για τις επόμενες έξι σεζόν! Αυτό σημαίνει ότι όλες οι κατηγορίες θα παραμείνουν ως έχουν, ώστε όλοι οι σύλλογοι να μπορέσουν να κάνουν το κουμάντο τους σε διαχείριση, επενδύσεις, μεταγραφές. Επίσης, αποφάσισαν ότι εξαιτίας της πανδημίας του Covid-19 δεν θα ολοκληρωθεί φέτος η Β’ κατηγορία.

gazzetta.gr

The post Απίθανη απόφαση: Χωρίς άνοδο και υποβιβασμό για τα επόμενα έξι χρόνια! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

Σε μια εποχή όπου η ενημέρωση εξελίσσεται με ταχύτητα… πρωταθλητισμού, το Themasports πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό άλμα στο μέλλον. Παρουσιάζει τη νέα του εικόνα, τη νέα του φιλοσοφία, αλλά και έναν ανανεωμένο αέρα που στοχεύει να αλλάξει τα δεδομένα στο αθλητικό ρεπορτάζ στην Κύπρο.