Με υποχρεωτικές τις μάσκες η έκδοση αδειών κυκλοφορίας αυτοκινήτων στην Αίγυπτο

Με υποχρεωτικές τις μάσκες η έκδοση αδειών κυκλοφορίας αυτοκινήτων στην Αίγυπτο

Οι αρχές έκδοσης αδειών κυκλοφορίας αυτοκινήτων στην Αίγυπτο είναι οι πρώτες που εφαρμόζουν την υποχρεωτική χρήση των προστατευτικών μασκών.

Αυτό ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών της χώρας, αποφασίζοντας την επαναλειτουργία από αύριο 26 Απριλίου των υπηρεσιών αυτών, που ήταν κλειστές από τα τέλη Μαρτίου, ως ένα μέτρο για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού
 
«Το Υπουργείο Εσωτερικών δήλωσε ότι οι μάσκες προσώπου θα είναι «υποχρεωτικές» για όσους πηγαίνουν στα τμήματα κυκλοφορίας για την άδεια νέων οχημάτων, από την Κυριακή», αναφέρει η «Αλ Αχράμ».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE