Στάθηκε στο ομαδικό πνεύμα ο Πάους! Ευχαρίστησε τον κόσμο

Στάθηκε στο ομαδικό πνεύμα ο Πάους! Ευχαρίστησε τον κόσμο

Ο Αντρέ Πάους νιώθει χαρούμενος για τη νίκη της Ανόρθωσης επί της ΑΕΚ (3-0) και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ομαδικό πνεύμα και την σκληρή δουλειά που έκαναν οι παίκτες του.

Οι δηλώσεις του:

«Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι έξι βαθμών. Αν χάναμε θα μέναμε επτά βαθμούς πίσω. Νικήσαμε και είμαστε μόνο ένα βαθμό. Μπορούμε για την 2η ή 3η θέση. Είμαι χαρούμενος για την απόδοση της ομάδας, την σκληρή δουλειά και το ομαδικό πνεύμα. Το πέναλτι ήταν κρίσιμη στιγμή και ήταν σημαντική η απόκρουση του Τόμας. Καταφέραμε να ελέγξουμε την ΑΕΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, ήταν ο 12ο παίκτης μας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Σε έναν κομβικό διπλωματικό σταθμό για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή μετατρέπεται η Κύπρος, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να φιλοξενήσει τον διοικητικό βραχίονα του Συμβουλίου για την Ειρήνη, με αποκλειστικό αντικείμενο το πολυσυζητημένο σχέδιο για την ανοικοδόμηση της Λωρίδας της Γάζας.

BEST OF TOTHEMAONLINE